A tiéd?

Lovász Irén a Bemrockparton ismerte meg leendő férjét, az ifiparkban nem csak a fiúk öltönyét ellenőrizték, hanem a lányok szoknyahosszát is mérték, a tabáni koncerteken sokszor a fákon is emberek lógtak… Várjuk a TE történetedet is!

bem6@bem6.hu

Budavári Művelődési Ház

Nincs megjeleníthető elem

zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

Ősszeáll az ős-Mini!

2010.10.18. 17:51 bemrockpart


A legendás Vissza a városba LP legénysége néhány koncert erejéig újra színpadra áll. Az apropó: Szivacs hazalátogat néhány hétre Las Vegasból. A híres dalok - mint a Körbe-körbe, a Vissza a városba, a Fekete gép... - újra eredeti köntösben szólalnak meg.

A felállás az 1976-79-es, talán legsikeresebb Mini-korszakot idézi. Néhány órára visszatér a teltházas ifiparki-, tabáni- és bemrockparti hangulat!

Németh Lojzi, Németh Karcsi, Balog Szivacs Jenő és Török Ádám a XXI. századba varázsolja a legendás 70-es évek rockhangulatát!

Eddig kötött koncertek: okt. 14. Pécel (Club 11), okt. 15. Székesfehérvár (ÖKH), okt. 21. Gödör klub, okt. 28. Colombus Jazzhajó

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mini szivacs török ádám ősmini balogh szivacs jenő németh lojzi németh karcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://bemrockpart.blog.hu/api/trackback/id/tr32381557

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gödör klub 2010.11.06. 16:23:37

Helyszín: 1051 Bp., Erzsébet tér Látogatás: 2010. szeptember 1. 18:20-20:30 > Az igazi neve Erzsébet téri Kulturális Központ és Park! Amolyan zseb Central Park, vagy mi. Adatlap Elé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása