A tiéd?

Lovász Irén a Bemrockparton ismerte meg leendő férjét, az ifiparkban nem csak a fiúk öltönyét ellenőrizték, hanem a lányok szoknyahosszát is mérték, a tabáni koncerteken sokszor a fákon is emberek lógtak… Várjuk a TE történetedet is!

bem6@bem6.hu

Budavári Művelődési Ház

Nincs megjeleníthető elem

zene.hu

Nincs megjeleníthető elem

PRIBOJSZKI MÁTYÁS BAND – TREAT LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

2013.09.25. 11:15 bemrockpart

51a3864ed3ad604d2340c3f8fe249f94_L.jpg_630x458

Október 18. péntek 19.00

Szeptember 19-én jelenik meg az idén tíz éves Pribojszki Mátyás Band negyedik nagylemeze „Treat” címmel.

Pribojszki Mátyás korábban a nemzetközileg is elismert Blues Fools zenekar frontembereként (1994 és 2003 között) elsősorban a blues rajongók körében vált ismertté, de új csapatával a Pribojszki Mátyás Band-del az elmúlt egy évtizedben az igényes, hangszeres élőzenét kedvelő, szélesebb közönség számára is bemutatkozott. A csapat tagjai olyan kiváló jazz/blues muzsikusok, akiket a saját hangszerükön az itthoni legjobbak között tartanak számon: Pribojszki Mátyás-szájharmonika, ének, Kovács Erik-zongora, Molnár Dániel-dob, Szász Ferenc-gitár, Eckert Ervin-basszusgitár.

A zenekar legújabb „Treat” című stúdiólemeze többségében saját, angol nyelvű számokat tartalmaz, melyek mindegyike egyedi hangulatú és rendkívül változatos.

A lemezen a saját számok mellett még olyan nagyszerű dalok kerültek egyedi feldolgozásra, mint a nagysikerű „Soul shadows” Will Jennings-től és Joe Sample-től, vagy a Bee Gees „Three kisses of love” szerzeménye, amely igazán különlegesen szól duóban, zongora-szájharmonika/ének felállásban. A „Farmer John” egy fergeteges rock and roll nóta, csakúgy, mint a lemez zárószáma a „She put a spell on me”, ami egy igazán laza boogie.

Az Pribojszki Mátyás Band legújabb „Treat” című nagylemeze egy rendkívül pozitív, vidám, változatos és mégis egységes hangulatú élőzenei anyag, amely a blues zene határait feszegeti, s át is lépi azt olyan műfajokkal barátkozva, mint a funky vagy a pop. Mindezt teszi nem megfeledkezve, hanem alázattal és tiszteletben tartva a tradicionális blues zenei hagyományokat, így abszolút új élményeket nyújtva a kedves hallgatónak.

Vendég: Geiger von Müller

Belépő: 1000 Ft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bemrockpart.blog.hu/api/trackback/id/tr775532764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása